Kaş’ta Yapılacak Aktiviteler

Kaş (Antalya) ve civarında neler yapabilirim? Adrenalin ve deneyim aktiviteleri olarak seçeneklerimiz neler? Bu yazımızda size yardımcı olmaya çalıştık 🙂


Kaş, tarihi Likya ve Karia yollarının kesişim noktasıdır. Sadece bu özelliği bile Kaş’ı özel kılarken, bir de öyle eşsiz bir doğaya sahiptir ki, görenin âşık olmaması mümkün değil. Hem yeşili hem mavisi ile insanı büyüleyen, bununla birlikte pek çok spora uygun ortam sağlayan Kaş, kesinlikle Türkiye’nin görülmesi gereken yerlerinden biridir. Kaş’ta yapılacak aktivitelerin ise neredeyse bir sınırı yok. Çünkü doğal yapısı ile Kaş, pek çok spora uygundur ve hatta pek çok sporun en keyifli ve en özel uygulama alandır. Hızlıca bir göz atalım ve Kaş’ta yapılacak aktiviteleri görelim… Böylece Kaş’ta yapılması gerekenleri, denenmesi gerekenleri öğrenmiş olacak, pek çok yeni aktivite ile tanışma imkânı bulacaksınız.


Yamaç Paraşütü

Kaş’ta Yamaç Paraşütü ile Uçuş Deneyimini Yaşayabilirsiniz.

Yamaç Paraşütü, Kaş denilince ilk akla gelen aktivite oluyor. Burada öyle muhteşem Kaş manzaralarına şahit olacaksınız ki, eşi benzeri olmadığı gibi bu güzelliğin tarifi de yok. O sebeple yamaç paraşütüne ilgi duyanlar için Kaş her zaman en özel adreslerden biri olacaktır. Üstelik bu tecrübeyi yaşamak için çok da bir beceriye sahip olmanız gerekmiyor. Dilediğiniz zaman başlangıç seviyesinden yamaç paraşütü programına katılabilirsiniz ve Kaş’ta keyifli zaman geçirirken, adrenalin dolu anılar biriktirebilirsiniz.

► Kaş ‘ta yamaç paraşütü aktivitesi için tıklayın.


Dalış

Kaş, Türkiye’nin en popüler dalış merkezlerinden birisi

Kaş, engin maviliği ile akıllarda kalan ve hatta dünyaca üne sahip olan bir bölge… Burada keşfedecekleriniz ise sadece yeryüzü güzellikleri ile sınırlı değil. Aynı zamanda su altı güzellikleri de eşsiz niteliktedir. Burada göz kamaştırıcı canlılar ve sayısız balık türü ile karşılaşacaksınız. Dolayısıyla kendinizi başka bir dünyada, başka bir zamanda gibi hissedeceksiniz. Ayrıca batık dalışları da yapabilir ve keşif duygusu ile su altında harika zaman geçirebilirsiniz. Hatta Kaş’ta yapılacak aktiviteleri sıraladığımızda, olmazsa olmaz etkinliğin dalış olduğunu söyleyebiliriz.

► Kaş ‘ta dalış aktiviteleri için tıklayın


Tekne Turu

Kaş’ta tekne turu ile muhteşem koyları gezebilir ve keyifli vaki geçirebilirsiniz.

Tekne turu ise tüm kıyı şeridinde olduğu gibi Kaş’ta da en çok tercih edilen aktivitedir. Çünkü kıyı güzelliklerini anlatmakla olmaz bu kıymetli bölgenin. Tekne turu sayesinde bizzat Kaş’ın kıyı güzelliklerini görebilir ve bu etkileyici atmosferi yaşayabilirsiniz. Özellikle Kekova tekne turu, etkileyici koyları kapsar ve eski köy kalıntıları ile eşsiz bir tekne turu deneyimi vadeder. Kalıntılar arasında olmak ve tarihe bu kadar yakın olmak, eminiz ki sizi de etkileyecektir. Aynı zamanda tekne turu ile farklı koylarda yüzme fırsatı da yakalayabilirsiniz. Kaş’ta kesinlikle yapılması gereken aktivitelerden biri de tekne turudur.

► Kaş ‘ta tekne turu aktivitesi için tıklayın


Kano / Kayaking

Kaş’ta kano ile Kekova bulunan Antik Kenti Gezebilirsiniz.

Son olarak ise denizi ve doğası ile ünlü Kaş’ta deniz kanosu yapmanın ne kadar da eğlenceli olacağından söz edelim. Daha önce hiç denememiş olanlar için deniz kanosu biraz tedirgin edici olabilir ancak denizin üzerinde böylesine kayıp gitmek ve beden gücünü kullanmak, insana çok iyi geliyor. Üstelik farklı güzergâhlarda yol alma şansına sahipsiniz. Her bir deniz kanosu programı, farklı bir bölgeyi kapsamaktadır. Örneğin, Kekova Batıkşehir’de, kalıntılar arasında dolaşmak, kano üzerinde tarihin içerisinden akıp geçmek muhteşem bir his olacaktır.

► Kaş ‘ta kano aktivitesi için tıklayın

Kaş’ta tecrübe edebileceğiniz aktivitelere bir göz atın ve kano ya da farklı bir aktiviteyi tercih ederek, anılarınıza bir yenisini ekleyin. Henüz kararını vermemiş olanları ise aktivite alternatiflerini incelemek üzere ilgili sayfamıza bekliyoruz…



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.