Erciyes Kayak Merkezi

Erciyes kayak merkezi kayak tatili severlerin en çok tercih ettiği bölgelerden.Hatta Ocak,Şubat aylarında Erciyes Kayak Otellerinde yer bulmak oldukça zor.

Erciyes Kayak Merkezinin İyi Yönleri Neler ?

Pistlerin şehre yakınlığı , genişiliği ve tesisleşmenin ileri seviyede olması Erciyes Kayak Merkezini cazip hale getiriyor.Tabi Erciyes’de kayak tatilinin en iyi yanı ne derseniz ilk verilecek cevap ekonomik olması diyebiliriz.Kayak tatili için ülkemizde artık bir çok alternatif olmasına rağmen halen çok uygun fiyatılı bir tatil olduğunu söyleyemeyiz.

Kayseri Erciyes kayak tatilinde öne çıkan harcamaların fiyatlarını sizin için derledik.

Erciyes Kayak Merkezi Skipass(Teleferik) Fiyatları

Erciyes kayak merkezi 2020 yılı için belirlenen fiyatlar cazipliğini korumakta.Bu sene en çok öne çıkan özellik sınırsız skipass seçeneğinin kaldırılmış olması.Ancak hiç merak etmeyin Aktivido’da bulunan Erciyes Sınırsız Skipass içeren hizmet paketleri ile bu avantajı kaçırmamış olacaksınız.

2019-2020 sezonu Erciyes Teleferik fiyatları aşağıdaki gibi

Family passing thru ticket scanners at the Solarcoaster Chair

13+ yaş Kayakçılar:
1 Çıkış: 15 TL
7 Çıkış: 70 TL
14 Çıkış: 95 TL
30 Çıkış: 195 TL
50 Çıkış: 295 TL
500 Çıkış: 1250 TL

7-12 yaş kayakçılar:
1 Çıkış: 12 TL
7 Çıkış: 55 TL
14 Çıkış: 80 TL
30 Çıkış: 160 TL
50 Çıkış: 230 TL

Yayalar:
1 Çıkış: 10 TL

Yürüyen Bant sistemi:
5 Çıkış: 20 TL
10 Çıkış: 30 TL

T-Bar: Ücretsiz

Erciyes Kayak&Snowbaoard Ekipmanları Kiralama Fiyatları

Erciyes ‘de Kayak ve Snowboard ekipmanları için ortalama fiyatlar şu şekilde;

  • Kayak&Snowboard Günlük 70 TL
  • Ceket Pantalon 60 TL
  • Tek Ceket 30 TL
  • Tek Pantolon 30 TL
  • Gözlük 20 TL
  • Eldiven 20 TL
  • Kask 20 TL

Kayseri Şehir İçi Otel Fiyatları

Erciyes’de kayak yapmanın en avantajlı yanlarından birinin pistlerin şehir içine çok yakın olduğunu belirtmiştik.Özellikle kendine özgü müthiş lezzet durakları ile Kayseri kayak ve gurme turunu birlikte yapabilme olanağı sağlıyor.Şehir içi konaklama fiyatları ise çok uygun.Ayrıca Aktivido ile hava alanından otelinize otelinizden piste tüm transferleri de içeren hizmet paketleri ile ulaşım sorununuz da çözülmüş oluyor.Otel-Pist arası ortalama 20 dk sürüyor.

Otel kalitesine göre fiyatlar değişmekle birlikte konaklama+skipass+transferler dahil fiyatlar ortalama 350 TL civarında.

Ibis Hotel,Fier Hotel,Ommer Hotel,Grand Aslan Otel,Divan Otel gibi birçok alternatifi yine tüm hizmetler dahil Aktivido’da bulabilirsiniz.

Kayseri Şehir Dağ Otelleri Konaklama Fiyatları

Erciye’de dağ konaklaması isteyen misafirler için de uygun alternatifler mevcut.Örneğin Erciyes Hill otelde hizmet paketi dahil (Skipass+Transferler) 500 TL civarında Aktivido ile rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.Alternatifler için canlı yardım sekmesinden 24 saat sorularınızı iletebilirsiniz.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.