Aktivido ile Kurumsal Aktiviteleriniz için kolayca teklif alın

Firmanız için bir şirket etkinliği olarak kurumsal aktiviteler mi arıyorsunuz? Kurumsal Aktiviteler için teklif almak ve farklı aktiviteler ile çalışanlarınızın motivasyonunu artırmak istiyorsanız Aktivido.com yanınızda 🤘😎


Kurumsal aktivite seçenekleri nelerdir?

1.Hazine Avı

Öncelikle ekip 5-9 kişilik küçük ekiplere ayrılıyor. Hazine avı kit çantası ekibe tesim ediliyor. Daha sonra ilk ipucu ile macera başlıyor. Aktivite toplamda 2 saat sürüyor.

Ekipler önceden yerleştirilen ipuçları, karşılaştıkları şifreli problemleri çözerek ve birlikte haraket ederek keşfediyor ve sonunda hazineye ulaşıyor. Her finalde ise tahmin edilemeyen bir süpriz çalışanları bekliyor.

Mekan olarak bir çok alternatif sunuluyor. İster Sultanahmet’de kriptiloji teknikleri ile, ister Büyükada’da bisikletleriniz ile haritayı takip ederek bu macerayı tercih edebilirsiniz.

Takım çalışması, iletişim becerileri, liderlik becerileri, eğlence ve motivasyon, problem çözme… vb gibi bir çok kazanım sunmaktadır.

2.Ok Savaşları

Ok savaşları takım çalışması ve ortak hedef oluşturmada sıradışı bir takım aktivitesidir.

Ucunda sünger bulunan güvenli oklar ile oynanan oyunda, güvenlik en üst düzeydedir. Temas etmesi halinde bile yaralanmaya sebebiyet vermez.

Oyunda amaç stratejik hedeflerin yok edilmesidir. Ortalama 5’er kişilik ekipler, 7’şer dakikalık oyunlar sırasında stres altında karar verme iletişim ve birlikte hareket etme kabiliyetlerini test eder.

3.Survivor Oyunları

Survivor oyunları açık havada yapılan takım etkinliklerini en çok tercih edilenleri arasında yerini aldı. Oyun seçimlerini ve dizaynlarını siz yapabiliyorsunuz.

Yüzlerce farklı survivor oyunları arasından ihtiyacınıza ve beklentilerinize uygun oyunu mutlaka bulacaksınız. Bakalım finalde galibiyet totemini kim kazanacak? Bunu hiç kuşkusuz stratejik planlama ve ekip uyumu belirleyecektir.

4.Indoor Takım Çalışması Projeleri

Küçük ekiplere bölünmüş büyük ekipler, ister bildikleri isterse yeni deneyimleyecekleri eğlenceli proje yönetimi oyunlarını takımları ile birlikte oynayarak motivasyonlarını artıracaklar.

Örnek olarak hangi projeler yapılıyor?

Arabalon : Hava ile hareket eden arabalar

Uçan Yumurta : Yüksekten aşağı atılan ancak düşünce kırılmayan yumurtalar

Mincinik: Minyatür bir mancınık.

Daha fazla seçenek için [email protected] mail adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

5.Outdoor takım çalışması projeleri

Açık alanda gruplar halinde eğlenceli projeler yapılabilir.

Katapult Yapımı: Çoook eskiden savaşlarda kullanılan mancınık takım üyeleri tarafından en az bir insan boyutunda olacak şekilde yapabilir mi?Tabi ki bu mancınıklar zararsız top atışı yapabilecek ve eğlence amacıyla kullanılacaktır.

Ay Roketi: Aya gidebileceğiniz bir roketi 2 saatte yapamayabilirsiniz ancak hava basıncı ile fırlatılan bir su roketi yapıp diğer ekipler ile yarışabilirsiniz

Pipet Kulesi: Rengarenk pipetler ile en uzun kuleyi yapan kazanacak .Tam bir takım oyunu sizi bekliyor.

6.Doğa ve Macera Aktiviteleri

Ekibinizle doğada yapabileceğiniz bir çok aktivite var.

Örnek verecek olursak,

Rafting: Küçük gruplar ile ayrı botlara binerek bu macerayı tabi ki tecrübeli rehbeler eşliğinde yapabilirsiniz. Hem çok eğleneceksiniz hem de doğa sizin motivasyonunuzu yükseltecek.

Atv Safari: Bu küçük motorlu araçlara binerek tozlu ve çamurlu parkuları rehber eşliğinde keşfedebilirsiniz.

Paintball: Açık veya kapalı alanda belirli bir senaryoya bağlı kalarak paintball takımları arası yarışma düzenleyebilirsiniz. Ekip bayrağınızı korumak için karşı takımı hedefleyebilirsiniz. Tabi ki kimse zarar görmeyecek.😃

7.Yüksek İp Parkuru

Yüksek ip parkurları macerayı ve eğlenceyi vaat eden bir aktivitedir. Kolay orta zor parkurlar ile tırmanma becerilerinizi test edebilirsiniz.

8.Araç Yapımı ve Yarışı

Ekip daha küçük gruplara ayrılarak kendilerine sağlanan eşit sayıdaki araç oluşturma malzemeleri ile dayanıklı ve en hızlı yarış aracını oluşturmaya çalışırlar. Belirli standart yok. Lego mantığı ile birbirine ekleyerek araçlarını yapıyor olacaklar.

Araçları monte eden ekipler artık yarış için hazırdırlar. Damalı bayrağı ilk alan ekip kazanmış sayılır



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.