1) Marmaris’te Mavi Yolculuk ve Dalış Birarada


Marmaris’in cam gibi koylarında mavi yolculuk keyfi yaparken aynı zamanda tüplü dalış da öğrenebileceğiniz mükemmel bir fırsat. İki kişilik kamara ya da tüm tekne kiralama opsiyonlarında DO’lulara özel %20’ye varan indirimler. Aktiviteleri aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz. Rezervasyon ve detaylar için [email protected] adresiyle iletişime geçiniz.


2) Karadeniz Yayları Trekking Turları


Karadeniz’in eşsiz güzellikteki yaylarında yeşillikler içerisinde trekking yapıp, yörenin tamamen doğal lezzetlerine doyacağınız turlarda DO’lulara özel indirimler. Aktiviteleri aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz. Rezervasyon, tarih ve yer bilgisi gibi detaylar için [email protected] adresiyle iletişime geçiniz.


3) Uçmak İsteyenler DO’lular İçin Son Çağrı


Hem tandem yamaç paraşütü yapmak isteyenler hem de yamaç paraşütü eğitimi almak isteyenler için DO’lulara özel %10 indirim. Yamaç paraşütü aktivitelerini aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz. Filtreleri kullanarak eğitim ve deneme özelliklerine ya da lokasyona göre aktiviteleri filtreleyebilirsiniz. Rezervasyon ve detaylar için [email protected] adresiyle iletişime geçiniz.


4) Yelken Eğitimlerinde Özel İndirimler


Yelkenle tanışmak ya da becerelerini ilerletmek isteyen DO’lulara özel indirimler. Yelken aktivitelerini aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz. Rezervasyon ve detaylar için [email protected] adresiyle iletişime geçiniz.


5) Yaratıcılığınızı Geliştirmeniz İçin Özel Atölyeler


Yaratıcılığınızı geliştirebileceğiniz ve keyifli vakit geçirebileceğiniz atölyelerde DO’lulara özel %10 indirim. Atölye aktivitelerini aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz. Rezervasyon ve detaylar için [email protected] adresiyle iletişime geçiniz.


6) Yurtdışı Dalış Turlarında Özel İndirimler


Sharm El-Şeyh ve Kızıldeniz gibi bir çok meşhur dalış noktasının bulunduğu yurtdışı dalış turlarında DO’lulara özel %5 indirim. Mısır, Güney Afrika ve Mozambik ülkelerine yapılan dalış turlarını aşağıdaki link üzerinden inceleyebilirsiniz. Rezervasyon ve yer bilgisi için [email protected] adresiyle iletişime geçebilirsiniz.


7) Takım Oyunu, Strateji, Yardımlaşma ve Rekabet: Paintball


Hem fiziksel aktivite eksikliğinizi gidereceksiniz hem de strateji, takım oyunu ve yardımlaşmanın önemini anlayacaksınız. Adrenalin ve zevk dolu bir mücadele yapmak isteyen DO’lulara özel %10 indirim. Paintball aktivitelerini aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz. Rezervasyon ve detaylar için [email protected] adresiyle iletişime geçiniz.


8) Dalış Eğitimlerinde Özel İndirimler


Sualtı dünyasıyla tanışmanız için dalış eğitimlerinde DO’lulara özel %10 indirim. Dalış eğitimlerini aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz. Rezervasyon ve yer bilgisi için [email protected] adresiyle iletişime geçebilirsiniz.