Kartalkaya Dorukkaya Pistleri ile Kartal Otel Pistleri Arasındaki Farklar

Kartalkaya kayak severlerin son yıllarda en çok tercih ettiği bölgelerin başında geliyor.Tabi en önemli tercih sebeplerinden biri her seviyeye uygun pistlerin varlığının yanısıra kayak ve snowboard için kaliteli bir kayak keyfi sunuyor olması.

Kartalkaya’da 2 farklı skipass ile çıkılabilen pist seçenekleri mevcut. Bunlar Dorukkaya ve Kartal Otel pisleri.Farklı fiyatlandırmaları olan bu iki skipass ile sadece ait oldukları liftleri kullanabilirsiniz.

Kartal Otel Pistleri Nasıl?

Kartal Otel Skipass’ı ile 24 adet pistte kayma şansınız bulunuyor.Her seviyeye uygun alternatif mevcut. 2 telesiyej,  5 teleski (T-bar) ve 2 baby lift‘den oluşuyor.

Avrupa standartlarındaki Snowpark pisti Avusturyalı mühendisler tarafından özel olarak projelendirildi. Park da çeşitli zorluk derecelerinde 3 adet ANA RAMPA – KICKER LINE, özel dizayn edilmiş BORDERCROSS, RAIL LINE ve 15 parça RAIL BOX ile adrenalinin zirvelerinde dolaşabilirsiniz.

Kartal Otel 2020 Skipass fiyatları hafta içi 160 Tl hafta sonu 200 Tl olarak belirlendi.

Dorukkaya Pistleri Nasıl?

Dorukkaya bölgesinde 11 adet farklı seviyelerde pist bulunuyor.Bu pistlere taşıma amacıyla 14 adet lift bulunuyor.Bunlardan 5 tanesi telesiyej , 7 tanesi teleski (t-bar) ve 2 tanesi baby lift.

Özellikle teleski ile çıkarken zorlanıyor ve ille de oturarak tırmanmak istiyorsanız Dorukkaya 5 adet telesiyejle daha iyi bir alternatif olabilir

Türkiye’nin ilk snowparkı Dorukkaya’da bulunuyor. Dorukkaya Snowpark, altyapısı toprak olan ve farklı zorluk derecelerine göre konumlandırılmış 3 ana Rampa, 1 Corner, 3 Handrail ve 3 Box‘dan oluşmaktadır.

Dorukkaya Skipass fiyatları hafta içi 190 Tl hafta sonu 230 Tl olarak belirlendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.