Sky Sports

Yamaç Paraşütü Tandem (Çift Kişilik) Uçuş Hakkında Sıkça Sorulanlar

Uçmak için en alt ya da en üst yaş sınırı nedir?

Neredeyse herkes yamaç paraşütüne katılabilir, Skysports olarak bugüne dek 4 yaşından 84 yaşına kadar insanları uçurmuş bulunuyoruz.

Uçuş Sezonu ne zaman başlayıp bitiyor?

Sezonumuz Nisan ayının üçüncü haftasında başlayıp Kasım ayının ilk haftasında sona ermektedir.

Skysports ile Uçarken Sigortam var mı?

Evet, tam kapsamlı sigorta poliçemiz sizi 1.500.000 TL ye kadar koruma altına almaktadır.

Uçmak için bir kilo sınırı var mı?

Bir kanadın taşıyabileceği ağırlık sınırlı olduğundan, pilotlarımız ve yolcularının ağırlığı, hava koşulları da göz önüne alınarak dikkatlice eşleştirilir. Skysports olarak öngördüğümüz ağırlık sınırı 105 kilogram olmakla birlikte, bu sınır yolcumuzun form düzeyine göre değişiklik arz edebilmektedir.

Havada ne kadar kalacağım?

Termiğe katkıda bulunacak olan hava durumuna bağlı olarak her uçuş minimum 25 dakika sürmektedir. Uygun koşullar altında pilotunuz sizi en az 35 dakika (ya da daha fazla!) havada tutmaya gayret edecektir.

Ne giymeliyim?

Sky Sports size uçuş kıyafetini ve kaskı sağlamaktadır. Sizin giymeniz gereken rahat bir kıyafet ve sağlam bir çift ayakkabıdır (spor ayakkabısı gibi)

Ne almalıyım?

Güneş gözlüğünüzü ve bir pet şişe suyu unutmayın!

Uçmak için herhangi bir deneyime ya da eğitime ihtiyaç duyacak mıyım?

Kesinlikle hayır! Kalkıştan önce her türlü bilgiyi alacak olduğunuz için herhangi bir deneyim gerekmez. En fazla birkaç adım koştuktan sonra kalan her şeyin kontrolü tam ehliyetli pilotunuzda olacaktır. Sadece yaslanıp uçuşunuzun tadını çıkarın.

Ne zaman uçabilirim?

08:00 dan itibaren, güneşin batmasına 30 dakika kalana dek, günde 4 ya 5 seferimiz olmaktadır.

Kalkış noktasına nasıl giderim?

Sky Sports aracımız sizi otelinizden ya da ofisimizden alacaktır.

Yukarı çıkmak ne kadar sürüyor?

Ölüdeniz plajından kalkış noktası 45 dakika süren ve size Türkiyenin dağ manzarasının yanı sıra baş döndürücü güzellikteki bitki örtüsünü ve faunasını izleme olanağı sunan eşsiz bir yolculuktur.

Tandem yamaç paraşütü uçuşu için rezervasyon yaptırabilir miyim?

Evet. Rezervasyon tuşuna basarak Ödeme Güvence Kontrolü ile kredi kartınızla güvenle yapabilirsiniz. Uçuşlarımız hava durumuna bağlı olduğundan rezervasyonunuzu önceden yaptırmanızı ve tatilinizin son gününe bırakmamanızı tavsiye ederiz.