Terra Nova Camp

Çocukların gelişiminde doğanın ayrı bir yeri ve önemi var. Her çocuğun kaç yaşında olursa olsun doğada vakit geçirmesi şart. Terra Nova Camp, çocukları doğa ile buluşturan ve eğlence ile eğitimi bir arada sunan bir fırsattır.

Terra Nova Camp nedir?
Terra Nova Camp en kısa ifade ile çocuklar için yepyeni bir dünyaya açılan kapıdır. Terra Nova Camp, eğlence ile eğitimi buluşturan, çocukların doğa ile dost olmaları için kapı aralayan eşsiz bir edutainment (education | entertainment) etkinliğidir. 

Terra Nova Camp programlarına kimler katılabilir?
Özel bir yaş grubu tanımlanmadıkça yaşı 11 ile 17 arasında olanlara uygun bir program takip edilmektedir. Daha küçük yaş grupları için günlük ve/veya haftalık programları hakkında bilgi almak için lütfen [email protected] üzerinden veya canlı destekten iletişime geçiniz. 

Terra Nova Camp süresince çocuklar neler öğrenir?
Terra Nova Camp, doğadan giderek uzaklaşan küçüklere ormanı anlatır, ağaçları tanıtır, işe yaramazmış gibi gözüken yosunların ve çürüyen yaprakların değerini öğretir, yabani mantarları keşfetmelerini sağlar, kuşları ve diğer yaban hayvanlarını gözleme fırsatı sunar. 

Terra Nova Camp nerededir?
Terra Nova Camp, İstanbul ve Muğla’da faaliyet göstermektedir. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen [email protected] üzerinden veya canlı destekten iletişime geçiniz.

Terra Nova Camp ne amaçlar?
Terra Nova Camp, doğadan her geçen gün biraz daha kopan küçüklere sıradışı bir kamp deneyimi ve outdoor yaşam için temel becerileri kazandırmayı hedefler. Genç kampçılar etkinliklerde ancak dayanışma içinde oldukları zaman başarabileceklerini kavrar, paylaşmayı öğrenir, çadırda geceler ve kendi yemeklerini kendileri pişirirler. 

Terra Nova Camp ile ne tür beceriler kazanılır?
Terra Nova Camp, başta takım çalışması ve uyum olmak üzere motivasyon, yön bulma, yoga, dayanışma, iletişim, kamp ateşi, düğüm becerileri, korkuları yenme, felsefe, mutfak sanatları, kendi ile barışık olma ve daha nicesidir… 

Bilgi, en değerli sermayedir. Her aşamada bilgi edinmek için ayıracağınız zaman size kazanç olarak dönecektir. Bilgi için yapacağınız yatırımlar, gücünüze güç katacak ve rakiplerinizin önüne geçmenizi sağlayacaktır.