Urla Surf House

Urla Surf House, yıllarca Dünyanın farklı bölgelerini gezerek elde edilen birikimle oluşturulmuş, surf konseptli bir merkezdir. Tek bir alanda, kitesurf plaj merkezi, sahili gören oteli, restoran ve barı, kaykay rampası, etkinlik alanı ve farklı birçok etkinliği bünyesinde barındırmaktadır.

Merkezimiz 2015 yılında Pınar Başoğlu, 2014 Türkiye Freestyle Kiteboard Şampiyonu, ve Nicolas Feraud, 2013 ve 2014 Türkiye Freestyle Kiteboard Şampiyonu, tarafından kurulmuştur. Pınar ve Nicolas son 15 yıldır Dünyanın farklı kitesurf spotlarını gezip eğitim vermişlerdir.

Yıllarca süren seyahatlerinin sonunda, ziyaret ettikleri yerlerde sevdikleri ve keşfettiklerini beraberlerinde getirmek istediler. Urlayı keşfettiklerinde olmak istedikleri yerin burası olduğuna karar verdiler. 2015 yılında spotun resmi parkur ilan edilmesini sağlayarak Gülbahçedeki ilk kite merkezini açtılar.

Pınar ve Nico’nun en önemli amacı deneyimlerini insanlarla paylaşmak olarak düşünülebilir; profesyonel bir takım eşliğinde, kusursuz bir kayış noktasında evinizde hissedebilir ve arkadaş canlısı bir ortamda bulunabilirsiniz. Söz konusu atmosfer; çeşitli etkinliklerin, konserlerin ve aktivitelerin de birçok kültürden insanı buluşturduğu bir yaşam noktasını kapsıyor.