Sıkça Sorulanlar

Urla Surf House

NASIL GELEBİLRİM ?

Uçakla ✈️

İzmir Adnan Menderes Havaalanından Urla Surf House’a – Araç kiralayabilirsiniz: 40 dakika – Önceden haber verirseniz transfer ayarlayabiliriz: 40 dakika – Toplu taşıma: 1.5 – 2 saat

Uçakla Havaalanı Transferi:
Sizin için havaalanı transferi ayarlamamızı isterseniz bizle önceden iletişime geçebilirsiniz. ([email protected])

Araçla🚘

İzmir’e girdikten sonra Çeşme otobanına girin. Urla sapağından ÇIKMAYIN 🙂 Karaburun çıkışından çıkıp Karaburun istikametine devam edin. Bir sonraki Karaburun sapağından çıktıktan sonra göbekten Gülbahçe istikametine devam edin. Sağda Shell benzin istasyonunu geçince sağa dönün ve Urla Surf House tabelalarını takip edin!

Toplu Taşıma & Otobüsle 🚍

Toplu Taşıma – Havaalanı’ndan:

Aliağa yönüne giden izbana binip Hilal istasyonundan metroya aktarma yapacaksınız. Fahrettin Altay yönünde giden metroya binip son durak olan Fahrettin Altay durağında ineceksiniz. İskele çıkışından çıktıktan sonra yaklaşık 200 metre sonra sağda Üçkuyular minibüs durağını göreceksiniz. Oradan Gülbahçe minibüsüne binmeniz gerekiyor. – İzmir’ den: Üçkuyular’dan Gülbahçe istikametine giden minibüslere binmeniz gerekiyor. – Urla’ dan: Urla otogardan Gülbahçe minibüsüne binmeniz gerekiyor.

Otobüsle:

Sezonda başka şehirlerden direk Urla otogarına gelen otobüs firmaları bulunmaktadır. Urla otogara geldiğinizde Gülbahçe minibüsüne binmeniz gerekiyor. Minibüse bindikten yaklaşık 15 dakika sonra Urla Surf House’a varmış oluyorsunuz.