Uzaktan Yamaç Paraşütü Başlangıç Teorik Eğitimi

İçinde bulunduğumuz bu dönemde, küresel salgında kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için hafta sonları evlerimizde film izlemek, kitap okumak, müzik dinlemek…gibi bir çok aktivite yapıyoruz.

Tedaviler bulunup normal hayatlarımıza dönene kadar yapmayı düşündüğünüz veya ileride yapmayı hayal ettiğiniz doğa sporları ile ilgili eğitim videoları izleyerek hatta uzaktan uzman eğitmenler eşliğinde canlı derslere katılarak zaman kazanabileceğinizi biliyor muydunuz?

Bütün doğa sporlarında uygulamaya geçmeden önce öğrenmeniz ve bilmeniz gereken teorik ders konuları vardır. Normalde bu dersler sınıflarda işlenir, ardından doğaya çıkıp eğitmenler eşliğinde pratiğe döker ve öğrenirsiniz.

Yamaç paraşütü de bunların arasındadır. Eğer siz de bu sporu merak ediyor veya başlamayı düşünüyorsanız, Aktivido iş ortaklarımızdan FenomenAir hocalarından ÜCRETSİZ olarak Yamaç Paraşütü Başlangıç Pilotluğu Uzaktan Eğitimi ‘ne (P1-P2) katılabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken, yarın 4 NİSAN 2020 saat 11:30 ‘da Youtube ve İnstagram‘dan canlı anlatılacak olan Yamaç Paraşütü Başlangıç dersine katılmak!

https://www.youtube.com/channel/UC9lWiJbabMIC1M7aAZmTDLw

https://www.instagram.com/fenomenairsports/

Ücretsiz olarak katılabileceğiniz bu yamaç paraşütü başlangıç teorik eğitimi sonrası, başlangıç eğitiminize kaldığınız yerden devam etmek isterseniz, aşağıdaki linkten kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.